Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Едукација и анимација

Стручна вођења у Музеју

Упознајте изузетне предмете и нове изложбе у Музеју афричке уметности уз стручно вођење кустоса, гостујућих уметника и наших сарадника.

Стручно вођење за групе - заказивање термина:

Потребно је заказати термин за стручно вођење најмање два дана унапред. Контактирајте нас телефоном на +381 11 2651 654 (радним данима од 10 до 17 часова) или нам пишите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Програм траје приближно 45 минута, обухвата обилазак Сталне поставке и текуће тематске изложбе и може бити одржан на српском или енглеском језику. Вођења се могу прилагодити наставним плановима школа и факултета, активностима предшколских установа, као и интересовањима различитих удружења, клубова и организација. Цена улазнице је 150 динара по особи за групе од десет или више особа, односно укупно 1500 динара за мање од десет особа.

Стручно вођење за индивидуалне посетиоце - Недеља у МАУ:

Стручна вођења за индивидуалне посетиоце у оквиру програма Недеља у МАУ одржавају се у редовном термину недељом од 11 часова. Овај програм се везује са (у том тренутку) текућом тематском изложбом. Стручна вођења Недељом у МАУ намењена су појединачној посети и за њих није потребно пријављивање. Кликните да сазнате више информација о вођењима кроз изложбе Недељом у МАУ.

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

Календар догађаја

Kalendar događaja

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.