МАУ

Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Вести и догађаји

 

Бесплатан програм за средњошколце током летњег распуста у МАУ:

„Боје Африке – креативне радионице и изложба радова”

Боје АфрикеМузеј афричке уметности, уз подршку Секретаријата за спорт и омладину, током летњег распуста организује бесплатан програм за средњошколце под називом „Боје Африке – креативне радионице и изложба радова”.

Заинтересовани ученици се могу определити да похађају курс у једном од три термина: група 1 – од 24. до 28. јуна, група 2 – од 8. до 12. јула или у групи 3 – од 26. до 30. августа.

Број учесника је ограничен на 20 по групи и зато – пријавите се на време! 😀

У оквиру сваког од три петодневна мини-курса „Боје Африке – креативне радионице и изложба радова” учесници ће се на уводном предавању кустоса упознати са темама које ће потом обрађивати на радионицама. Програмом су предвиђене три теме и три ликовне технике уз помоћ којих ће креирати самосталне ликовне радове. Након завршетка програма, у просторијама Музеја афричке уметности биће приређена изложба, а најуспешнији радови награђени. Изложба радова траје од недеље, 1. септембра, до недеље, 8. септембра 2019. године.

Радионице ће се одржавати у три групе, од јуна до августа. Свака група ће у континуитету од пет радних дана (од понедељка до петка) у четворочасовним терминима (10-14ч), уз уводно предавање и кроз практичан рад овладати различитим техникама (сликање, шивење и вез, израда накита). Завршни део програма одржаће се 31. августа када ће полазници, уз помоћ кустоса, креирати изложбу својих радова. Свечано отварање изложбе, додела потврда и награда за најуспешније радове одржаће се 1. септембра у 14 часова.

Радионице воде Милица Јосимов, вајар/конзерватор, Марија Милош, кустос, и Милица Наумов, кустос.

Пријављивање је обавезно, слањем пријаве на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са следећим подацима: име, презиме, година рођења, контакт телефон и изабрани термин курса (од 24. до 28. јуна; од 8. до 12. јула или од 26. до 30. августа).

Кликните да преузмете распоред термина у оквиру програма „Боје Африке - креативне радионице и изложба радова" (.pdf).

 

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Виртуелна тура

Дигитални отисак МАУ

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Аудио-водич

Аудио-водич

Дарујте МАУ

Гостујуће изложбе

putujuci mau cir

Часопис Музеја

МАУ препоручује

Privatna arhiva Džuverović

SIVision

Zavod Afriška Vas

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network

Приступна рампа

Издвајамо

Часопис Музеја

Časopis Muzeja

Е-Публикације

E-publikacije

Архива