Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Vesti i događaji

 

Ponedeljak, 15. oktobar, 17:30 časova

PUTOVANJE U EGIPAT: KARAVAN PRIJATELJSTVA

Fotografija: Časlav Vukojičić

U godini u kojoj se obeležava 110 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, nastavljamo sa organizacijom događaja koji imaju za cilj njihovo obogaćivanje i unapređenje na polju kulture i turizma.

Zahvaljujući inicijativi Ambasade Egipta u Beogradu, grupa putnika koju su činili predstavnici brojnih srpskih medija i nekoliko porodica koje su tokom prethodnih godina više od trideset puta posetile Egipat, nedavno je imala priliku da otputuje u najpopularnije egipatsko letovalište – Hurgadu.

Pridružite se ovom jedinstvenom karavanu prijateljstva u ponedeljak, 15. oktobra u 17:30 sati u Muzeju afričke umetnosti.

Povodom posete načelnika okruga Crvenog mora, NJ.E. generala Ahmeda Abdulaha i u prisustvu ambasadora Egipta, NJ.E. Amra Alguvejlija, Milena Božović Manić i Nebojša Kotlajić, novinari RTS-a, i kolege iz Politike, televizije Prva i drugih redakcija predstaviće nam sve lepote ovog mesta u kome leto nikad ne prestaje. Uz snimke, fotografije i odabranu muziku uveriće nas u nadaleko čuveno gostoprimstvo lokalnog stanovništva, koje je još izraženije prema dragim posetiocima iz Srbije, zahvaljujući prijateljstvu između naših zemalja koje traje duže od veka.

 

0
0
0
s2sdefault

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Časopis Muzeja

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

MAU preporučuje


MAU је član   Balkan Museum Network

Grb Beograda

Muzej afričke umetnosti je pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda – Sekretarijata za kulturu

Prijatelji Muzeja

Savski venac

Božidarac


Pristupna rampa


The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere