Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Edukacija i animacija

Kreativne radionice

Tokom višegodišnjeg iskutva rada sa različitim interesnim i uzrasnim grupama, kustoski tim muzeja zadužen za edukativne programe razvio je brojne sadržaje na teme iz oblasti afričke umetnosti i kulture. Pored toga što uključuju upoznavanje sa predmetima na stalnoj postavci i tematskoj izložbi, edukativni programi insistiraju na interaktivnom radu: prezentacijama, direktnom razgovoru, hands-on pristupu materijalnoj kulturi, kao i samom kreativnom (praktičnom) radu kroz različite medije.

Kreativne radionice Nedelja u muzeju se održavaju u redovnom terminu nedeljom od 11 do 13 časova. Ovaj program kreativnih radionica se vezuje sa (u tom trenutku) tekućom tematskom izložbom. Radionice nedeljom su namenjene pojedinačnoj poseti, odnosno deci uzrasta 4-12 godina i za njih NIJE POTREBNO PRIJAVLJIVANJEKliknite da saznate više informacija o radionicama nedeljom.

 

Kreativne radionice (uz javno vođenje po stalnoj postavci i tematskoj izložbi) mogu se organizovati i adaptirati za različite interesne grupe i institucije: škole, fakultete, akademije, stručne ustanove, udruženja, zdravstvene institucije, i tome sl. Zakazivanje termina za ovaj tip organizovane grupne posete sa kreativnom radionicom je OBAVEZNO. Kontaktirajte nas telefonom na +381-11-2651-654 (radnim danima od 10 do 17 časova), ili nam pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

The Betst bookmaker bet365 Review
How to register at bookamkersHere