Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Програми едукације и анимације

Оригиналном селекцијом тема, интерактивним и динамичним програмима, из године у годину Музеј афричке уметности гради имиџ доброг места у граду. Догађаји у Музеју окупљају све узрасте и генерације, посетиоце различитих интересовања, припадности, оријентација, друштвеног статуса, личних стилова и ставова, из земље и иностранства.

Мотив птице у уметности Африке, правила и „стратегије“ манкале – једне од најстаријих друштвених игара на свету, легендарни успеси етиопских маратонаца на Олимпијадама и светским маратонима, вечери револуционарне поезије Анголе и књижевна дела Ачебеа и Сенгора, демонстрација израде популарних афро- фризура – само су неке од бројних тема представљених до сада у различитим музејским програмима: у оквиру креативних радионица, током разговора са уметницима и стручних вођења кроз изложбе, на тематским предавањима, у викенд-терминима за Породични дан, и многим другим музејским активностима.

Пријавите Вашу e-mail* адресу како бисмо Вас информисали о наредним музејским програмима.
За заказивање термина за групне посете назовите +381-11-2651-654 или нам пишите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Размена знања

Позивамо све појединце и групе који желе да своје идеје и интересовања реализују у виду семинарских, матурских, дипломских, научних, дизајнерских и креативних радова, да нам се обрате и сазнају више о музејским програмима, предметима у нашим збиркама и истраже богату библиотеку Музеја о афричкој и светској култури, уметности, историји и другим областима.

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

Календар догађаја

Kalendar događaja

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.