МАУ

Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

 

Пикник у башти МАУ!

Пикник у башти МАУНедеља, 28. август, од 12 до 20 часова

Позивамо вас да нам се придружите током, сада већ традиционалног, августовског Пикника испред Музеја афричке уметности у организацији удружења Кишобран. Пикник почиње у подне и траје до 20 часова.

Понесите добро расположење, ћебенце, освежење и поведите пријатеље, родитеље, баке, деке, децу... Улаз је слободан, а како и организатори Пикника и МАУ подржавају чисту и незагађену природу, правило је да на зеленим површинама не остаје пластични отпад и други загађујући материјали.

Поред музичког програма, Пикник је организовао за вас и часове јоге, радионицу прављења и пуштања змајева или папирних авиона (у зависности од ветра), као и учешће Заокрета, Burger House-а и Бубамара сладоледа.

Музеј афричке уметности вас позива да у 14 часова посетите и вођење кроз изложбу савремене уметности Анголе “Reflect #2 – фрагменти, фрагилности, сећања” које ће одржати историчарка уметности Ана Кнежевић, која је део кустоског тима изложбе. Изложба представља радове осам уметника и две уметнице из Анголе, а бави се најразличитијим темама какве су реституција афричких предмета, проблеми анголске свакодневице, питање склапања брака, сећање на анголску борбу за ослобођење.

Кустоско вођење

Од 17 до 18 часова МАУ такође организује и хип хоп плесну радионицу “Од покрета до облика” за децу, младе и све оне који се тако осећају. Уз квалитетан ангоски хип хоп током радионице учићемо како се кроз овај музички жанр изражавају осећања, мисли и сопствени став. Радионицу води антрополошкиња Алексадра Гачић, која се хип хоп и крамп плесом бави од 2011. године.

od pokreta do oblika

 

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Виртуелна тура

Дигитални отисак МАУ

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Аудио-водич

Аудио-водич

Часопис Музеја

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network