МАУ

Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Посебни програми

Рођенданске радионице у МАУ

За најмлађе посетиоце кустоски тим Музеја осмислио је посебан програм прославе рођендана у виду креативно-едукативне радионице прилагођене деци узраста од 5 до 14 година, са укупним трајањем од 120 минута (90 минута обилазак поставке и радионица + 30 минута прослава и послужење).

Програм укључује упознавање са предметима на сталној поставци и тематској изложби, након чега следи креативна радионица по жељи слављеника (прављење фигурица од глине, израда афричких маски, играње манкале, афрички мурали...).

Прослава се организује у учионици или у башти Музеја – у складу са временским условима.

 

Музеј обезбеђује:

  • обилазак сталне поставке и тематске изложбе Музеја,
  • програм одабране радионице,
  • ангажовање најмање 2 стручна сарадника из Музеја,
  • потрошни материјал за радионице,
  • коришћење заједничких музејских просторија (тоалет и мини-кухиња),
  • паркинг простор,
  • сређивање простора након прославе.

Напитке, торту и другу потребну опрему за послужење (дозвољена су искључиво појединачна паковања сокића на сламчицу или мала флаширана вода/сок, пластичне виљушкице и пластични тањирићи за торту, салвете) обезбеђује слављеник.

Заказивање рођенданских радионица је обавезно. За све додатне информације можете позвати Милицу Јосимов на 011/2651-654 (радним даном од 10 до 16 сати), или пишите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.