МАУ

Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Посетите нас

Радно време:

Од 10 до 18 сати сваког дана, седам дана у недељи

Улазнице:

 • Индивидуална: 300 дин.
 • Групне посете (различите институције, васпитне и образовне установе, удружења, мин. 10 особа): 200 дин.
 • Корисници „Сениор картица“: 50% попуста на цену индивидуалне улазнице, уз картицу.
 • Корисници Међународне студентске идентификационе картице - ISIC, Међународне професорске идентификационе картице - ITIC и међународне картице Европског омладинског центра - EYCA: 50% попуста на цену индивидуалне улазнице, 20% попуста на групну посету, уз картицу.

Бесплатан улаз:

 • Особе са хендикепом/инвалидитетом
 • Предшколски узраст (деца до 7 година)
 • Студенти Филозофског факултета, Факултета ликовних уметности, Факултета примењених уметности, као и ученици и студенти осталих уметничких школа и факултета, уз ђачку књижицу/индекс.
 • Чланови Музејског друштва Србије (МДС), Националног/Интернационалног комитета – ICOM, уз картицу.
 • Новинари, уз легитимацију.

Групна вођења и радионице:

Групна стручна вођења кроз сталну поставку и текућу изложбу, као и креативне радионице за децу за организоване групне посете заказују се најмање два дана унапред. Како бисмо свим посетиоцима омогућили пријатну посету и угодан боравак у Музеју, молимо вас да се о додатним условима и терминима договорите са кустосима позивом на 011/2651-654, радним даном од 9 до 16 часова, или нам пишите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 • Цена улазнице за групну посету са кустоским вођењем кроз сталну поставку и тематску изложбу (мин. 10 особа): 200 дин. по особи.
 • Цена улазнице за мање групе са кустоским вођењем кроз сталну поставку и тематску изложбу (мање од 10 особа): 2000 дин. за групу.
 • Цена улазнице за групну посету са кустоским вођењем и радионицом за децу (мин. 10 особа): 300 дин. по особи.
 • Цена улазнице за мање групе са кустоским вођењем и радионицом за децу (мање од 10 особа): 3000 дин. за групу.

Стручно вођење за индивидуалне посетиоце:

Стручна вођења за индивидуалне посетиоце (одрасле) реализују се у оквиру програма „Недеља у МАУ“ који се одржава у редовном термину недељом од 11 часова. Стручна вођења обично се везују за сталну поставку и актуелну тематску изложбу. Због актуелне епидемиолошке ситуације, број посетилаца је ограничен, а пријављивање је обавезно и врши се слањем мејла на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Цена улазнице је 300 динара.

Креативне радионице за индивидуалне посетиоце (децу):

Креативне радионице за индивидуалне посетиоце (децу) реализују се у оквиру програма „Недеља у МАУ“ који се одржава у редовном термину недељом од 11 часова. Креативне радионице обично се везују за актуелну тематску изложбу. Због актуелне епидемиолошке ситуације, број деце на радионицама је ограничен, а пријављивање је обавезно и врши се слањем мејла на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Цена улазнице је 300 динара.

Како да стигнете до нас:

Музеј афричке уметности се налази на Топчидерском брду, у резиденцијалном делу Београда. Аутобус на линији 44 полази са Дунав станице, саобраћа Улицом Кнеза Милоша, и прва станица после Топчидерске звезде (у Улици Васе Пелагића) је у непосредној близини Музеја.

Контакт:

Музеј афричке уметности
Андре Николића 14
11000 Београд, Србија
+ 381 11 2651 654
+ 381 11 2651 269
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Аудио-водич

Аудио-водич

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.

Приступна рампа