МАУ

Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Архива

 

НОЋ МУЗЕЈА У МАУ –
19. мај 2018. од 17:00 до 01:00

Ноћ музеја 2018Посетиоци ће у току Ноћи музеја бити у прилици да виде сталну поставку Музеја „Уметност западне Африке из збирке Печар“, тематску изложбу „Кенија, Танзанија и Уганда: 1937-1939. Фотографије Коломана Трчке” и изложбу на отвореном „Лалибела – путовање у Јерусалим Африке”.

Посебан програм:

„Фантастичне форме афричких маски“ – едукативно-креативна радионица за децу узраста од 4 до 12 година, од 17h до 21h – осмишљена је да уведе најмлађе посетиоце Музеја и будуће љубитеље афричке уметности у основне стилске карактеристике неких од најлепших примера западноафричких маски и скулптура које су изложене на сталној поставци Музеја. Током ове радионице, учесници ће чути легенде и приче о животињама које се везују за маске Канага (народ Догон), Ђивара (народ Бамбара) и Кпле кпле (народ Бауле), а након тога ће свако направити јединствени примерак своје маске и понети је са собом као успомену на Музеј афричке уметности и Ноћ музеја.

Едукативно-креативне радионице за децу ће се одржавати у периоду од 17 до 21 часова, у три групе: од 17, од 18:30 и од 20 часова.

БИЛТЕН - пријава

Пријавите се како бисмо Вас информисали о предстојећим музејским програмима.

captcha 

Календар догађаја

Kalendar događaja

Виртуелна тура

Дигитални отисак МАУ

Диг(и)МАУ

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Аудио-водич

Аудио-водич

Часопис Музеја

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.


МАУ је члан   Balkan Museum Network