МАУ

Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Музејске публикације

Изложбени каталози

Каталози који прате сваку текућу изложбу су инфромативне и едукативне, богато илустроване и изванредно дизајниране публикације. Оне нуде преглед најважнијих збирки као и пројеката сарадње МАУ са приватним колекционарима и уметницима.

Погледајте наше каталоге изложби

АФРИКА - Часопис Музеја

Часопис Африка је изузетно важна публикација МАУ која тежи да укључи неке од најважнијих научних текстова, чланака, есеја и приказа у пољу афричких студија.

Приступите часопису
 

Остале публикације

Кроз овај сегмент рада МАУ промовише и даје подршку публиковању докторских дисертација, ретке архивске грађе, монографија и других истраживачких радова у области афричких студија.

Погледајте музејске публикације

Е-публикације

У жељи да подржимо младе научнике и истраживаче у области африканистике у Србији, али и с циљем да учинимо плодове озбиљних истраживачких радова доступним свима, Музеј је покренуо посебну серију електронских издања. Е-Публикације у целости можете читати на самом сајту, али и преузети бесплатно.

Погледајте наше Е-публикације
 

Календар догађаја

Kalendar događaja

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Како ради МАУ

О томе како и шта (све) ради МАУ, погледајте у сјајном прилогу за BRAINZ TV - Научну телевизију (новембар 2019.). Говори део МАУ тима: Емилиа Епштајн, Милица Јосимов, Милица Наумов, Марија Милош, Ана Кнежевић.