Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Arhiva

 

LETNJA MANKALOMANIJA

ČETVRTAK, 22. AVGUST 2013.

18h

Ivana Vojt, kustos i autor multimedijalne i interaktivne izložbe „Mankala, misaona igra“ vodiće vas kroz istoriju jedne od najstarijih društvenih igara, podeliće sa vama svoja iskustva sa putovanja u Afriku – Zelenortska ostrva, pokazaće vam kako da posmatrate izložbene predmete.

19-21h

Nakon vođenja, posetioci su pozvani da ostanu i igraju mankalu sve do 21h! Muzej afričke umetnosti u saradnji sa Klubom društvenih igara „C 22“, organizuje Letnji Mankala Rules! -program koji podrazumeva učenje pravila mankale u bašti Muzeja. Učešće u programu je besplatno, a table za igru obezbediće Muzej afričke umetnosti. Ukoliko posedujete mankalu, svakako je ponesite je sa sobom.

Izložba „Mankala, misaona igra“, dobila je počasnu nagradu za PROJEKAT godine, koju dodeljuje Nacionalni komitet ICOM-a (International Council of Museums) međunarodne organizacija muzeja i muzejskih profesionalaca osnovane
u sistemu UNESK-a.

Ulaz je slobodan (od 18h do 21h). Dobrodošli!

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Virtuelna tura

Digitalni otisak MAU

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Audio-vodič

Audio-vodič

Časopis Muzeja

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network