Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Vesti i događaji

 

Celodnevni program u bašti

PIKNIK U MAU

Piknik u MAUNedelja, 26. maj, od 12 do 20 časova

Piknik je gradski događaj koji se održava već devet godina zaredom. Mnogima je postao tradicija i letnji ritual kojem se redovno vraćaju. Ali, Piknik nije samo to – on je i mesto na kom se svi ljudi, različiti po godinama, inspiracijama i životnim pričama, okupljaju sa istim ciljem: da se vrate jednostavnosti življenja u svom gradu i provođenju vremena u prirodi i društvu, daleko od briga i užarenog asfalta.

U proteklih devet godina porastao je broj piknikaša, ali i njihov osećaj pripadnosti zajednici, kao i svest o važnosti očuvanja okoline. Prošle sezone ekipa sa Piknika odvojila je značajne količine materijala za reciklažu, dok smo ove godine u potpunosti izbacili upotrebu neodržive plastike.

Na svakom Pikniku tu su stručna vođenja kroz izložbene postavke, kreativne radionice za decu, štandovi sa različitim osveženjima, joga časovi i ozbiljna muzička podrška. Pozivamo vas da nam se pridružite tokom majskog Piknika u bašti Muzeja afričke umetnosti u organizaciji udruženja Kišobran. Piknik počinje u podne i traje do 20 časova.

Program Muzeja:

- 13:00 - Stručno vođenje kroz novu tematsku izložbu „Zdravko Pečar – Autoportreti“

- 16:00 - Radionica hip-hop plesa za decu „Od pokreta do oblika“

 

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Virtuelna tura

Digitalni otisak MAU

Dig(i)MAU

DIGI MAU baner

www.nesvrstani.rs

nesvrstani.rs

Audio-vodič

Audio-vodič

Darujte MAU

Gostujuće izložbe

putujuci mau lat

Časopis Muzeja

MAU preporučuje

Privatna arhiva Džuverović

WSSSR

SIVision

Zavod Afriška Vas

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.


MAU је član   Balkan Museum Network

Muzej afričke umetnosti je pristupačan za sve posetioce

Muzej afričke umetnosti poseduje pristupne rampe za invalidska kolica, staze vodilje za lica sa oštećenjem vida, kao i taktilne predmete sa audio-deskripcijom i potpisima na Brajevom pismu.

Izdvajamo

Časopis Muzeja

Časopis Muzeja

E-Publikacije

E-publikacije

Arhiva