Facebook Instagram Twitter Academia YouTube SoundCloud RSS

Posebni programi

Rođendanske radionice u MAU

Za najmlađe posetioce kustoski tim Muzeja osmislio je poseban program proslave rođendana u vidu kreativno-edukativne radionice prilagođene deci uzrasta od 5 do 14 godina, sa ukupnim trajanjem od 120 minuta (90 minuta obilazak postavke i radionica + 30 minuta proslava i posluženje).

Program uključuje upoznavanje sa predmetima na stalnoj postavci i tematskoj izložbi, nakon čega sledi kreativna radionica po želji slavljenika (pravljenje figurica od gline, izrada afričkih maski, igranje mankale, afrički murali...).

Proslava se organizuje u učionici ili u bašti Muzeja – u skladu sa vremenskim uslovima.

 

Muzej obezbeđuje:

  • obilazak stalne postavke i tematske izložbe Muzeja,
  • program odabrane radionice,
  • angažovanje najmanje 2 stručna saradnika iz Muzeja,
  • potrošni materijal za radionice,
  • korišćenje zajedničkih muzejskih prostorija (toalet i mini-kuhinja),
  • parking prostor,
  • sređivanje prostora nakon proslave.

Napitke, tortu i drugu potrebnu opremu za posluženje (dozvoljena su isključivo pojedinačna pakovanja sokića na slamčicu ili mala flaširana voda/sok, plastične viljuškice i plastični tanjirići za tortu, salvete) obezbeđuje slavljenik.

Zakazivanje rođendanskih radionica je obavezno. Za sve dodatne informacije možete pozvati Milicu Josimov na 011/2651-654 (radnim danom od 10 do 16 sati), ili pišite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

BILTEN - prijava

Prijavite se kako bismo Vas informisali o predstojećím muzejskim programima.

captcha 

Kalendar događaja

Kalendar događaja

Kako radi MAU

O tome kako i šta (sve) radi MAU, pogledajte u sjajnom prilogu za BRAINZ TV - Naučnu televiziju (novembar 2019.). Govori deo MAU tima: Emilia Epštajn, Milica Josimov, Milica Naumov, Marija Miloš, Ana Knežević.